Két pasi meg egy kicsi
NAVIGATION
 
REGISTRATION
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
TIME
 
TALKING
 
 
 
VISITING-STATISTICS
Indulás: 2009-03-30
 
9. évad

Epizódrész: 9.01

Cím: Nice to meet you, Walden Schmidt (Örülök, hogy találkoztunk Walden Schmidt)

Charlie Párizsban meghalt egy metróbaleset (és Rose) által. Temetésén megjelenik az összes barátnő, hogy bosszút állhassanak sérelmeiken. Később Alan-hez bekopog Walden, akiről kiderül, hogy milliárdos és öngyilkos akart lenni. Később elmennek bárba és összebarátkoznak.

 

Epizódrész: 9.02

Cím: People who love peepholes (Azok az emberek, akik szeretik a kukucskáló lyukakat)

Walden megveszi Charlie házát, Bertát megtartja továbbra is takarítónőnek. Alan az anyjához költözik. Később pedig Walden átvisz hozzá néhány könyvet, melyeket Alan otthagyott a házban. Később elmennek Walden feleségéhez Bridget-hez, aki végül kidobja őket. Másnap Bridget elmegy hozzájuk, bocsánatot kér és kibékül Waldennel, aki hálája jeléül megengedi, hogy Alan maradjon a házban.

 

 
LINKAJÁNLÓ/ELITES

 
DESIGN BY

 
MÁS OLDALAIM

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!